Sääsuojat

Urannuksen alla kalleimpasi arvo säilyy ja talvikuntoon laitto on enää pikkujuttu. Kaikki virittämisenä tunnettu ähellys jää pois. Lue käyttäjien kokemuksia!


Urannus-sääsuojan asennus

Katso kuinka helposti sääsuojan asennus onnistuu!

Kestävä sääsuoja

Talviteloilla lepäävä ajokkisi ei ole enää silmätikkuna eikä varkaiden houkuttimena. Aukeavan päädyn avulla ajoneuvo voidaan ajaa pystytetyn katteen alle ja pois kuten auto talliin. Urannus suojaa kesälläkin.

Urannus menee kesän ajaksi erittäin pieneen tilaan, verrattuna pressuista ja lautavarasta tehtyihin, yleensä vain kertakäyttöisiin rakennelmiin. Ne voivat toimia mutta, vaativat paljon työtä ja ylläpitoa verrattuna Urannukseen.

Urannuksen peitteet saa myös varustettuna painatuksella.

Siististi suojaan

Urannuksen suojissa voi suorittaa huolto-, ylläpito- ja asennustyöt. Veneen kanssa työskenneltäessä voidaan peitettä avata tarvittasta kohdasta vetämällä vain sen verran kun työn kannalta tarvitaan.

Kate koostuu vapaasti seisovasta alumiiniprofiilista. Yksi profiilikehä muodostaa pystytolpat ja kattotuolin. Kehien lukumäärä ja korkeus määräytyy veneen mittojen mukaan. Kehien väliin vedetään 2,1 metriä leveä lujaksi laminoitu peitekangas, alumiinikehien uriin.

Urannus on siisti ja kerralla valmis kate, johon tuuli ei tartu, eikä se kaipaa lisäpainoa helmoihinsa. Helma on 50 cm korkeudella maasta, jotta veneelle tulee riittävä ilmankierto. Sääsuoja ankkuroidaan maahan tai veneeseen nyörein. Kaikki tarvittavat kiinnikkeet nyörittämistä ja työskentelytasoa varten voidaan kiinnittää mihin kohtaan profiilia tahansa kiinnikepalan avulla.

Profiilin pystytolppiin voidaan kiinnittää työskentelytaso kulloinkin sopivalle korkeudelle, jolta veneen kyljet ja sivukannet voidaan kiillottaa, lakata tai muuten huoltaa ilman erillisiä telineitä.